Kertépítés

hosszútávra

Területfelmérés

l

Tervezés

Kivitelezés

A kertépítés előtt

 

Általánosságban elmondható, hogy amennyiben a kert kialakításában Önnek egyedi elképzelései vannak, illetve különleges növényzetet szeretne, a kertépítést kerttervezés előzi meg. Az egyszerűbb igények megvalósításához gyakran elég egy előzetes terepfelmérés is, a komolyabb elképzelésekhez pedig a stílusnak megfelelő kerttervezőt tudunk ajánlani. A kertépítés előtt javasolni szoktuk a legmodernebb megoldásokat is: például egy automata öntözőrendszer vagy egy robotfűnyíró rengeteg pénzt és időt képesek megtakarítani.

A kivitelezés

 

Fiatal csapatunk hatékonyan valósítja meg az megálmodott kert részleteit. Kiemelten figyelünk a kertépítés fázisainak logikai sorrendjére, a kert stítusához illő minőségi anyagok használatára és észszerű beépítésére. Professzionális eszközeink segítségével, a munkát gördülékenyen tudjuk elvégezni az előre megbeszélt határidőre.

 Utógondozás

Az elkészített kertet nem érdemes magára hagyni. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a telepített növények és a gyep a gyökéreredés időszakában különös odafigyelést igényelnek. Csapatunk – elsősorban Budán és a környéken – kertek teljeskörű, rendszeres fenntartását is vállalja.

Ilyen volt, ilyen lett

Ízelítő képpárok egy kert megalkotásáról

Kertészeti trend: a robotfűnyíró

 Az elmúlt évek új kertépítési trendje egyértelműen a robotfűnyíró. Ez a már régóta jelen lévő technika rendkívül sokat fejlődött az utóbbi időben és közben az ára is egyre elérhetőbbé vált. Azonban a ma kapható legjobb modelleknek is vannak kisebb korlátai, ezért a legszerencsésebb ha már kertépítés előtt eldöntjük: robotfűnyírót szeretnénk! Ekkor már a füves területet is úgy tervezzük meg, hogy azon a robotfűnyíró minden gond nélkül elboldoguljon. Célszerű minél kevesebb kiszögellést, akadályt, illetve bonyolult formát tervezni a nyírandó területre, illetve – mivel a robotfűnyíró magasszegély melett 6-8 cm fűcsíkot nem tud levágni – érdemes laposszegéllyel körbevenni a füves területet. Mindezen gondos tervezés és precíz kivitelezés mellett már tényleg teljesen automatizálhatóvá válik a fűnyírás is!