Kertfenntartás Budán

heti gondoskodás egy megbízható csapattól
Hogyan dolgozunk?

Kertfenntartás Budán

heti gondoskodás egy megbízható csapattól
Hogyan dolgozunk?

Rendszeresen

Ha megegyeztünk a hosszútávú együttműködésben, akkor mindig számíthat ránk. Hetente – kéthetente megjelenünk és rendbetesszük kertjének minden zugát.

Precízen

Minden előre megbeszélt apró részletre odafigyelünk. Önnek is úgy dolgozunk, mintha a saját kertünket gondoznánk. Megismerjük a gyomokat és a frissen telepített dísznövények igényeit is.

Szakértelemmel

 Minden munkatársunk szakmai végzettséggel rendelkezik, de ami még fontosabb, a kellő alázat is megvan bennünk a munkákhoz. Igyekszünk naprakészen tartani kertészeti ismereteinket.

Profi gépekkel

Professzionális eszközparkunknak köszönhetően (Stihl és Husqvarna gépek, Fiskars és Gardena kézi szerszámok) minőségi munkát végzünk. 

Fűnyírás

 

A leggyakoribb Ügyféligény minden kertben. Professzionális gépparkunk segítségével garantálni tudjuk a nyírt terület tökéletes egyenletességét.

 

Sövényvágás

 

A kert szegélyeit, „válaszfalait” képező sövények is megérdemlik a rendszeres gondozást. A rendszeres nyírás nemcsak esztétikusabb látványt eredményez, hanem fiatalítólag is hat a növényekre. A munkát a megfelelő célszerszámmal, a sövényvágó géppel végezzük.

Növényvédelem

 

A kerttulajdonosok gyakran esnek kétségbe, ha növényeiken a betegség jeleit látják. Okleveles kertészmérnök kollégáink legtöbbször már a helyszínen képesek megállapítani a probléma forrását, azonosítani a kórokozót vagy kártevőt. Az okok meghatározása után javaslatot tesznek a megfelelő védekezési eljárás, vagy permetszer alkalmazására.

Növényápolás

 

Mindegyik növénynek megvannak a sajátos igényei, ennélfogva a növényápolás során többféle munkát különböztetünk meg. Bizonyos növények, például a sövények, rendszeres nyírást igényelnek, míg a rózsák a metszés hatására erősödnek, szépülnek. Állandó feladat az öntözés és tápanyagutánpótlás, mellyel a növények betegségekkel szembeni természetes védekezőképességét is segítjük.